Як зараз памьятаю як купив альбом «Казки» в 1997 році. Я сам народився в Україні, але живу все жіття в Россії,
а в 10-му класі мене відправилі тіпа закінчувати школу у Львові, але я нєасіліл )) Так вот – я як мажор з півночи обшукав весь Львів у пошукак компакт-диска
Казки... ніде не було на сіді, бо тоді кругом продавалися касети.
Тоді я купив на касеті і з братом обмінявся плеєрами, щоби слухати «Нікому то не треба».
Саме тоді я і підсів на Скрябів. Через рік купив Казкі на сіді – починаючи з чього альбома усі маю
В часи офіційного сайту скрябін.ком.юа спілкувався з Ростіком Домішевським.
Він мене до студіі запрошував на каву, але я все не міг до Києва доїхати, а потім група розпалася.
Дуже переживав розпад групи. Скрябін вже не той, що був, але Скрябін.
Після школи працюв діджеем на радіо, знайшов там диск с якімсь Нашествієм де була пісня «Мій брудний космос» – пісню запіхнув ротацію.
Потім також регулярно крутилися більш нові композиції Вибачаюся за порушення авторських прав
Я продовжую (і певно буду продовжувати) слухати старі альбоми, купую нові, але, наприклад, Гламур так ніразу і не дослухав.
Про любов? вже краще, але теж не фонтан.
Моя коллекція час від часу переїзджає. Спочатку в мпз, потім весь мій Скрябін переїхав в айТюнз і айФон,
а завдяки інтернету получилося знайти старі альбоми – ті, що не купити вже
Доречі саме про старі альбоми.
Мені не хватає для повного щастя обкладинок альбомів Птахи та Птахи повернулись. Може у кого-сь е в нормальній якості?
Буду дуже вдячний.
Отредактировано nazazar (2009-05-29 09:11:42)